Şiş ile Minik kalpli örgü modeli yapılışı videolu anlatım
Minik minik sevimli kalpler ile harika bir örgü modeli daha sizlerle buluşuyor. Umarım anlatımım yeterli olmuştur. Eğer aklınıza takılan bir nokta varsa lütfen çekinmeden sorunuz. Hayırlı örgüler..
Merhaba sevgili örgü severler bugün sizlerle haroşalı minik kalpler modelini paylaşmak istiyorum duruşu yapılışı herşeyiyle çokgüzel duran bu modeli sizlerlerde çok beğeneceğinize eminim geçelim örgümüzün yapılışına.
3,5 numaralı şişe ihtiyacımız var birde bebek yününe arkadaşlar örgümüz 2 ve katları üzerine kuruluyor birer tanede yan ilmeklere ihtiyacımız var kenarlar çift değil tek olarak örülüyor.Ön yüzünden kurulan örgümüz ön tarafında ilmeğimize batıyoru 2 kez dolayı çekiyoruz sıra sonuna kadar arka yüzünde ıkı kez doladığımız ilmekleri uzatıp ilmeklerimizin yerlerini değiştirip ön yüzden örmeye devam ediyoruz. Minik kalpler örgü modelinin geçelim videolu anlatımına iyi örgüler arkadaşlar.